6/09/2012

Download Operating System Windows XP Proffesional SP3 Black Edition 2012

Windows XP Proffesional SP3 Black Edition

Windows XP Proffesional SP3 Black Edition 2012 ini adalah Operating System windows Xp yang sudah dimodifikasi sedemikian rupa sehingga tampilan lebih terlihat Menarik, Elegan dengan tampilan hitamnya. Format Filenya adalah file .ISO jadi ketika anda mau install ulang OS atau Operating System, anda harus memburningnya terlebih dahulu kedalam CD / DVD agar bisa di install Operating Systemnya (Windows XP Proffesional SP3 Black Edition 2012). Adapun Software yang biasa untuk burning file ISO kedalam CD/DVD anda bisa memakai Software Power ISO, Ultra ISO, Nerro, dll. Bagi anda yang mau menginstall Operating System windows XP yang baru di PC anda, maka Windows XP Proffesional SP3 Black Edition 2012 ini bisa jadi pilihan.

Screenshot :


Klik show General Info
* This is the original Windows XP Professional SP3 32-bit (Volume License) ISO from Microsoft.
* Installation process is Unattended with Prompt repair option.
* This Windows XP is updatable a Valid WGA CD-Key is already inserted and a WGA crack will be also installed and a Windows XP Activation is not required.
* Includes all official and some unofficial Windows XP Service Pack 3 Updates till 10.4.2012.
* Over 200 MB integrated drivers for SATA/ACHI, LAN, WLAN and Monitors.
* A lot of Windows XP settings have been already set and are also set for new created Windows XP accounts.
* Includes a Codec Pack that will decode and encode almost every Audio and Video file format.
* Booting and Running a little bit faster because some worthless Windows XP files and Programs are removed and all the Windows XP Updates are slipstreamed.
* After the Windows XP installation you can choose if you want the Preconfigured Settings and the Extra Programs to be implemented, When nothing has been selected after 60 seconds then the option Yes will be automatically selected.

Integrated Aplication & More :
(o) Extras:

* 7 new Windows XP Themes added: (ChaNinja Style RC5 v1.0), (Luna Element Black v5.1 + CSS), (Windows 7 Colors v1.0), (Disney - It's a Magical World v1.0), (BlackMesa v1.1), (NeoGeniX LS v1.0), (Royale Remixed v1.47).
* A couple of new Web Links added to the Windows XP Favorites folder.
* Key Changer (Keyfinder v1.51) to change the Windows XP CD-Key.
* Text file with working WGA Keys that passes the Windows XP validation check.

(o) Patches:

* MF4SBF Patch v2.0: Fixes the Windows XP slow boot bug which is caused by the "Microsoft .NET Framework NGEN v4.0.30319" Service.
* TCP/IP Patch: Allows you to have 16777214 (Max) Half-Open TCP Connections instead of 10.
* Uxtheme Patch: Allows you to use un-signed Custom visual styles.
* SFC Patch: Allows you to disable and enable Windows File Protection with a registry key.
* RAID-5 Patch: This will enable Software RAID-5 Support.

(o) Tweaks:

* Suppressing Microsoft Update nagging to install Windows Genuine Advantage Notifications v1.9.40.0 (KB905474).
* Suppressing Microsoft Update nagging to install Windows Malicious Software Removal Tool v4.7.6100 (KB890830).

(o) Driver Packs:

* MassStorage v12.03
* LAN v12.02
* WLAN v12.02
* CPU v10.05

(o) Windows XP Service Pack 3 Updates:

* Windows XP Service Pack 3 (KB936929).
* Windows Internet Explorer 8.
* Windows Media Player 11.
* Microsoft European Union Expansion Font Update v1.2.
* Microsoft XML Core Services v4.0 Service Pack 3 (KB973685).
* Windows XP Root Certificates Update (KB931125) Version March 2012.
* Windows XP CAPICOM v2102.
* Microsoft Windows Update Web Control 7.4.7600.243.
* Microsoft Update Catalog Web Control 7.4.7057.248.

(o) New Microsoft Windows XP Service Pack 3 Applications:

* Windows XP Powertoy - ClearType Tuner v1.01.
* Windows XP Powertoy - Alt-Tab Replacement v1.0.
* Windows User Profile Hive Cleanup Service v1.6g.
* Microsoft BitLocker To Go Reader v1.0 (KB970401).
* Windows Feature Pack for Storage v1.0 (KB952013).
* Windows XP exFAT file system driver update package v1.0 (KB955704).
* Windows XP GDI+ Detection Tool v1 (KB873374).
* Windows XP QFEcheck v6.2.29.0.
* Microsoft Windows Browser Choice (KB976002 v5).
* Windows Genuine Advantage Validation v1.9.42.0 (KB892130) - Cracked Version.

(o) Other Applications:

* 7-Zip v9.20.
* Open Command Prompt Shell Extension v2.1.0.
* HashCheck Shell Extension v2.1.11.
* SumatraPDF v2.0.1.
* Unlocker v1.9.1.
* Virtual CloneDrive v5.4.5.0.
* K-Lite Mega Codec Pack v8.6.0.

(o) Runtimes:

* Java SE Runtime Environment (JRE) v7 Update 3.
* Flash Player ActiveX Control v11.2.202.228.
* Microsoft Silverlight v5.0.61118.0.
* Microsoft DirectX v9.29.1962.
* Microsoft Visual C-family (Up-to-Date) v1, v2, v3, v4, v5, v6, v7, v8, v9, v10.
* Microsoft Visual Basic (Up-to-Date) v1, v2, v3, v4, v5, v6, v7+.

[#] REMOVED WINDOWS XP COMPONENTS.
------------------------------------------------------------------

* Applications: Address Book
* Multimedia: Images and Backgrounds, Movie Maker, Music Samples, Old CDPlayer and Sound Recorder.
* Network: Communication tools, MSN Explorer, Netmeeting, Outlook Express, Windows Messenger.
* Operating System Options: Blaster/Nachi removal tool, Desktop Cleanup Wizard, Out of Box Experience (OOBE), Tour, Zip Folders.
* Drivers: Display Adapters, IBM ThinkPad, Logitech WingMan, Microsoft SideWinder, Scanners, Serial Pen Tablet, Sony Jog Dial, Toshiba DVD decoder card.
* Files: clock.avi, swtchbrd.bmp, yahoo.bmp.
* Folders: "DOCS", "DOTNETFX", "SUPPORT", "VALUEADD", "I386WIN9XMIG", "I386WIN9XUPG".
* Nothing has been removed that could cause any System Problems or any Problems with other Software Applications.

Change Log :
* Removed DriverPack Monitors (Color profiles are not applied in DirectX or OpenGL Games and Applications, It is better to do the color calibrate for a Monitor in the Monitor OSD menu.)
* Added DriverPack CPU v10.05.
* Updated K-Lite Mega Codec Pack from "v8.4.0" to "v8.6.0".
* Updated SumatraPDF from "v1.9" to "v2.0.1".
* Updated Flash Player ActiveX Control form "v11.1.102.63" to "v11.2.202.228".
* Updated Microsoft Runtime Visual C-family v8.
* Updated Windows XP Root Certificates Update (KB931125) from "Version February 2012" to "Version March 2012".
* Updated Tweak "Suppressing Microsoft Update nagging to install Windows Malicious Software Removal Tool (KB890830)" from "v4.6.6000" to "v4.7.6100".
* Integrated all Windows XP Service Pack 3 Updates form 15.3.2012 till 10.4.2012. 

Operating System Windows XP Proffesional SP3 Black Edition 2012
Download Here | Download Links | Download Free
Download Windows XP Proffesional SP3 Black Edition.ISO (613,81MB)
Result Instaled Key with PID.
Key 1: CB9YB-Q73J8-RKPMH-M2WFT-P4WQJ
Produkt ID: XXXXX-640-1457236-XXXXX
Key 2: PD9WR-BDGBK-RPXKR-W3CK4-QHYF3
Produkt ID: XXXXX-640-2972611-XXXXX
Key 3: D6FY9-288V2-QHKC8-WW9DY-YCKJJ
Produkt ID: XXXXX-640-1974194-XXXXX
Key 4: CCFRD-B49C2-XC9JV-49DW9-MKTHQ
Produkt ID: XXXXX-640-0437133-XXXXX
Key 5: BDV7T-3JK2Y-BT4RM-3GHH2-6QHDY
Produkt ID: XXXXX-640-0542082-XXXXX


Related Post

38 comments:

Anonymous said...

don't anyone of u got win ice xp v4?

Anonymous said...

koq suruh masukin serial key ya??
serial keynya apa??

andri yan ortega said...

CD KEY NYA ADA GA YAH MAS BRO...

andri yan ortega said...

cd key nya dimana yah mas bro....

Angshare said...

Maaf CD Key Baru Saya Post.

john sheldon said...

Your articles and contents are inspirational.
how to recover deleted files on mac

Anonymous said...

bisa instal pake FDc kga...??

Anonymous said...

Kalo laptop saya gak bisa boot
Trus di flash disk saya ada windows xp ini cara biar si flash disk nya kebaca gimanain tuh?

Angshare said...

klo install OS via flashdisk biasanya saya pake software unetbootin dan 100% work. coba anda check biosnya versi berapa...apakah support via flashdisk atau tdk?? dan biasanya itu ada pada settingan BIOSnya yang kemungkinan blm anda setting sehingga tdk terbaca oleh BIOS. untuk booting first -nya USB/Flashdisk kemudian untuk secondary -nya baru Hardisk

Anonymous said...

makasiih agaan...
sukses selalu

Angshare said...

sama2...."mksh!

lk softi said...

Hello try this Site Give you free Guide to Make lot of money by using PPD Network Very Good
Guide How to make $75 a day more than 3500 a month

http://www.ppd-75.0catch.com

Anonymous said...

gan ini 32-bit ato 64-bit? jwb please :)

Angshare said...

32 Bit

Anonymous said...

ceu tika na teu nonghol ti kamari nya mang? sarua euy. poe kamari ngan menang 0.66 dodol. xixixi

Anonymous said...

gan,klo install nya file system C aja bisa ga? yg fartisi d atau e tdk diinstal.mohon jawabannya.trims sblm dan sesudahnya!!!

Angshare said...

Bisa gan.

Anonymous said...

gan, tulisin serial numbernya lewat sini donk, cz link downloadnya gak bisa.
makasih sebelumnya

Anonymous said...

Ane install koq tampilannya gak sama kayak di ss agan ya?gimana sih biar bisa gitu tampilannya gan?

Anonymous said...

Gan gimana cara donload nya ??
kok saya donload terus instal, malah jadi 7-zip yg di instal ??
plis jawab

Anonymous said...

Gan apa gak ada XP sp3 yg ultimate biasa ??

Angshare said...

setelah di download Agan harus Burning dulu file ISOnya ke cd/dvd setelah itu baru di install.

Angshare said...

Agan masuk ke display propertis pilih Appearance kemudian pada windows and buttons pilih salah satu thema yang agan inginkan.

ANGSHARE said...

untuk XP sp3 ultimate cari di Operating System yang ada di menu Categories sidebar.

Anonymous said...

Gan gimana ?
apakah nyediain win xp sp3 yg ultimate biasa ?

Kelompok BAIM said...

gan mau tanya,,,
saya punya windows vista starter ori gan,,,
tapi product keynya ga ada,,,
bisa pake product key buat instal vista biasa ga?
nanti bener ga instalannya?
makasih gan,,,
mohon pencerahannya,,,

Angshare said...

setau saya itu gak bisa karena beda versi. tapi tidak ada salahnya agan coba.....mudah2an keberuntungan ada di pihak agan.."heu.

Anonymous said...

SALAM KENAL.. SAYA DAH DOWNLOAD 100% TAPI TERUS ADA TULISAN EROR GIMANA YA ATASINNYA...

Download Operating System Windows XP Proffesional SP3 Black Edition 2012 said...

error apa maksudnya ??

Anonymous said...

ini support sata ya? Gan skalian mau tanya ini, kalo instal xp yg support sata di laptop bisa instal ulang lagi ke windows 7 gak? Soalnya kemarin laptop toshiba sy di instal xp with sata mau balik lagi instal ke windows 7 kok gak bisa ya? Mksh

Windows XP said...

setau saya klo emang bener installnya tidak akan jadi masalah dan bisa install ulang windows 7 kembali.

Anonymous said...

ijin sedot gan

jun ed said...

Gan, ane bru aja sedot, trus serial numbernya yang mana gan??? Kan ada lima plihan tuh, yg mana satu???

jun ed said...

gan yang mana satu SN nya??

jashan preet said...

this file iso hai ja nai tell me

Anonymous said...

gan klo install windows lewat usb gimana ya?
mohon pencerahannya makasih

Angshare said...

Pake Software Unetbootin gan..."

aidil telaumbanua said...

gan bisa ga burning os win xp sp 3@ pke flash disk
dan program apa yg dignakan ??

Post a Comment

 
Design by Angshare | © 2011 Angshare | Angshare Green